Graet Miss Sporty Lash Enhancer

Vi ønsker alle å har lange, vakre vipper. Vi har ikke alltid behandle dem på riktig måte når du søker par, tunge strøk med mascara og noen ganger glemmer å fjerne sminken før du sovner. De fleste av kosmetiske produkter som vi bruker daglig har en dårlig effekt på vippene ’tilstand. Hvordan styrker dem slik at de kan vokse til sitt fulle potensial? «Bare Clear ‘Eyelash Serum av Miss Sporty ville være svært nyttig.

missspoty1Lashes langs brynene skape rammen for øyet. De spiller også umåtelig viktig beskyttende rolle. De lengre vippene er, jo bedre beskyttelse øyet har fra støv ,, rusk og bakterier. De er også en form for sensor som advarer om noen fare, slik at vi kan lukke øyet i en brøkdel av et sekund. Med aldring vippene blir svakere og utsatt for brekkasje. Hvorfor skulle du ønske å bruke penger på falsies, lash utvidelser eller klebrig agran olje (som kan føre til enda mer skade)? Det er enklere og billigere å kjøpe den nye Mascara Bare Clear som vil gjøre vippene vokse sunt og tykk.

Den Enhancer har fin, kremet formel som dekker vippene godt uten å etterlate hvite rester når den er tørr. Det heller ikke klumper vippene og gjør dem atskilt slik at du ikke vil ha noen problemer som gjelder mascara på toppen av det. Serumet er ment å bli distribuert på vippene med børsten og la den tørke i to minutter før du utfører resten av make-up. Produktet er effektiv som det varer for hele året selv om det brukes hver dag. De første resultatene er synlig bare etter noen få uker. Vippene er mye lengre og fyldigere. Just Clear Serum nærer vippene og gir dem optimal hydrering. Takket være de naturlige ingrediensene vippene blir sterkere og mindre av dem faller ut når du fjerner sminke rundt øynene.

Produktet er dermatologisk testet og godkjent slik at du er sikker på at det vil være skånsom mot sensitiv øyepartiet. Det har også positiv anbefaling av tusenvis av brukere som har sett en stor forskjell i deres vippene tilstand innen fire første månedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *