Nanoil hårolje – du fortjener det beste!

Vakkert hår med Nanoil håroljeDet er et faktum at håret er enhver kvinnes svake punkt.

Uansett om du er blondine eller brunette, enten håret er rett eller krøllete, er én ting sikkert: du følger definitivt med på tilstanden til håret.

Dessverre passer ikke alltid utseendet til håret vårt overens med det vi ønsker.

Lokkene våre utsettes stadig for skadelige faktorer som: høye temperaturer, bleking, fargebehandlinger eller mekanisk skade. I tillegg finnes det noen svært skadelige faktorer utenfor vår kontroll: sterk, het sol, skarp kulde, og til og med regn, som kan inneholde giftige partikler.

Sjampoer og balsam gir dessverre ikke fullstendig regenerering og ideelt utseende. Det er bare en dråpe i havet når det gjelder behovene til håret ditt.

Det er på tide å strekke seg etter den beste behandlingen på markedet. Nanoil har tilbudt en banebrytende løsning når det gjelder å gi næring til håret og regenerere det. Det er selve Nanoil hårolje.

Produktet kommer i tre forskjellige versjoner som lar deg matche det til din bestemte hårtype og dens porøsitet. Hvert produkt inneholder de mest verdifulle komponentene du bør bruke i din daglige hårpleie. Dette er naturlige oljer, kaldpresset fra frø, kjerner og fruktkjøtt.

De tre typene av Nanoil hårolje kommer ikke ut av det blå: de er nøye utvalgt og kombinert når det gjelder prosenten av konsentrasjon av fettsyrene til omega-3, omega-6 og omega-9 … Typen syrer avgjør størrelsen på partiklene som oljen er laget av. Mens partikkelstørrelsen har direkte innflytelse på utseendet til håret ditt. Molekylenes oppgave er å justere seg til hvor høyt skjellaget er reist. Det kalles hårporøsitet.

Man kan skille mellom tre typer porøsitet, og derfor har Nanoil utviklet tre versjoner olje:

  • Nanoil for hår med lav porøsitet
  • Nanoil for hår med medium porøsitet
  • Nanoil for hår med høy porøsitet

Videre er det svært lett å avgjøre porøsiteten til håret ditt. Etter å ha lest en detaljert beskrivelse på produktets hjemmeside er de fleste kvinner i stand til å avgjøre hårets porøsitet nøyaktig. Men hvis du er perfeksjonist og vil være 100% sikker kan du også rådføre deg med en trichologist, som bruker profesjonelle verktøy.

Nanoil gir håret komfort som det ikke har opplevd på lenge. Det er ikke bare kraften til dyrebare naturlige oljer, men også et utvalg verdifulle ingredienser som passer godt til alle hårtyper: alt for å få vakre og sunne lokker.

 Blant disse gunstige komponentene finner du:

  • silke – glatter ut og forbedrer motstandsdyktigheten
  • vitamin A – regulerer talgutskillelsen,
  • vitamin E som også kalles ‘ungdomsvitaminet’; bremser aldringsprosessene, styrker hårsekkene
  • pantenol – regenererer håret, øker produksjonen av keratin
  • keratin – hjelper med å regenerere hårets keratinstruktur
  • lanolin – glatter ut, gir motstandsdyktighet og mykhet

Takket være de mikroskopiske, pleiende partiklene som naturlige oljer inneholder, kan Nanoil regenerere håret langs hele lengden i tillegg til å styrke hårsekkene. I tillegg forbedrer den prosessene som foregår i hodebunnen, sikrer riktig fuktighetsnivå, regulerer talgutskillelsen. Videre virker ikke Nanoil bare på innsiden av håret, men også på overflaten ved å gi beskyttelse fra urenheter og varme, helt fra første gangs bruk.

Mange kvinner innrømmer at Nanoil også hjelper partnerne deres når det gjelder pleie av hår og skjegg. Både menn og kvinner er fornøyd med enda en svært viktig egenskap ved dette produktet: Nanoil øker hårveksten!

Takket være jevnlig oljing av håret, får selv hårsekker i dvale næring og blir stimulert til å arbeide. Som en konsekvens blir håret ditt tykkere, og du begynner å se at det dukker opp såkalte babyhår. Hele vekstprosessen er også mye raskere.

Videre vil du forelske deg i Nanoil på grunn av enda en hyggelig egenskap: den lukter utrolig godt og gjør håret intensivt vakrere. Med en gang!

Produkt nettside: www.nanoil.no

22 Kommentarer “Nanoil hårolje – du fortjener det beste!”

  1. Evelaa26

    Jeg kjøpte den da jeg så etter noe som kunne beskytte håret mitt, som er skadet av for mye rettetang. Den var utrolig! Ikke bare som beskyttelse mot høye temperaturer, men ga også næring til håret og det beste er at det ble synlig tykkere og jeg kan se at det vokser mange babyhår! :)) elsker det!

    Svar
  2. Alex_McKay

    Jeg kjenner bokstavelig talt ikke en eneste kvinne som er fornøyd med håret sitt! De som har krøller vil ha stritt hår og de som har stritt hår vil ha bølger. Og slik skader vi håret! Vi trenger virkelig ordentlig beskyttelse for å motvirke skade fra rettetang eller krølltang

    Svar
  3. Maddison

    Etter min mening er oljer og silke det beste! Å, og keratin også

    Svar
  4. Joanna456

    Jeg har brukt mist med arganolje for å beskytte håret i flere år. Jeg lager dem selv fordi jeg aldri stolte på sammensetningen til parfymeriprodukter. De fleste inneholder silikoner, alkoholer, og bare ser ut til å beskytte håret men tørker det enda mer ut

    Svar
  5. Heks

    Jeg har denne oljen og anbefaler den sterkt. Håret mitt var veldig tørt og skadet så jeg begynte å påføre oljer for rundt en måned siden og kan allerede se en forskjell på hvordan det ser ut! Jeg håper også at jeg klarer å øke volumet for jeg merket at jeg har mindre hår nå. Selvsagt er jeg klar over at jeg må vente litt på resultatene

    Svar
  6. Dorothy J

    Et veldig godt produkt

    Svar
  7. Anna

    Jeg bestilte det akkurat og venter på levering, jeg skal begynne å bruke det så fort jeg får det :D

    Svar
  8. Lucy1989

    Jeg er ikke sikker på om jeg forstår det med partiklene og hvordan den virker, men den virker faktisk veldig for jeg begynte med oljen med høy porøsitet og den var for tung så jeg byttet til den for medium porøsitet og denne viste seg å være en hit! Den matcher håret mitt på en eller anen måte! Jeg har oljet håret i 4 måneder nå og det ser ut som om jeg har hatt en hel makeover. Jeg elsker det!

    Svar
    • Maggie

      Jeg hadde en lignende opplevelse med denne oljen, jeg valgte feil olje først også og var ikke helt fornøyd med resultatet, men etter at jeg byttet viste det seg å være det beste jeg noensinne har brukt i håret!

      Svar
  9. Katherine

    Jeg har verken sett eller hørt om denne oljen før, men den virker lovende, jeg skal prøve den

    Svar
  10. Paula90

    Jeg kom hit tilfeldig og har aldri visst noe om håroljing

    Svar
    • Heks

      For meg er det selve grunnlaget for hårpleie, det er ikke noe som gjør håret mitt så vakkert som håroljing

      Svar
  11. Maya

    Jeg har oljet håret lenge og fortsetter å teste nye oljer, denne er neste på listen :D

    Svar
  12. Sommertid

    Begynte å bruke den helt siden jeg hørte om den og for meg er den nummer en! Den er litt dyr men verdt hver krone

    Svar
  13. xRamona19

    Ganske ok, men null stress, ikke sikker på at jeg kjøper den neste

    Svar
  14. Veronica

    Venninnen min brukte den da hun mistet masse hår under svangerskapet og det hjalp henne mye

    Svar
  15. Jenny

    Helt utrolig når det gjelder å beskytte håret mot rettetang. Jeg retter ut håret hver dag og kan ikke se for meg hvordan jeg skulle sett ut uten denne oljen

    Svar
  16. Danielle

    For de som fortsatt ikke er overbevist om å begynne å olje håret: du finner ikke bedre måte å pleie håret på. Oljer er medisin for håret. Ikke bli skuffet om de ikke virker godt med en gang, du bør prøve forskjellige oljer for å finne den beste og det samme gjelder påføringsmåte – bare finn den som passer deg best. Selvsagt må du vente på resultatene for ingenting skjer etter bare en gangs bruk

    Svar
  17. bittersøt

    Jeg bare elsker håret mitt etter håroljing! Det er utrolig mykt og glansfullt og helt vakkert ! :)

    Svar
  18. ellie_

    Jeg har blitt avhengig av denne oljen!!!! Jeg har den for hår med medium porøsitet og den utretter mirakler! Håret mitt har aldri sett så flott ut

    Svar
  19. E.E.

    Jeg elsker kerastase men kanskje jeg skal prøve denne også.. en dag ;)

    Svar
  20. Marlene

    Linfrøolje virker bra for meg men etter å ha lest dette innlegget MÅ jeg kjøpe nanoil :D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *