Er Ansiktshuden din Rød & "sint"? Prøv ut et Nytt Serum fra Nanoil

Ansiktsrødhet og irritasjon er veldig vanlig, og kommer ofte som følge av dårlig solbeskyttelse, hardhendte kosmetiske produkter eller gener. I slike tilfeller trenger man å velge de riktige hudpleieproduktene som kan styrke og reparere huden. Et nytt serum fra Nanoil er det beste valget. Nanoil Anti-Redness er ideelt for irritabel, rosaceaplaget hud og sensitive hudtyper.

Nanoil serum for ansiktsrødhet

Et serum er et kosmetisk produkt som er i stand til å penetrere de dypeste hudlagene, som gjør det til en fantastisk kur mot alle mulige typer hudirritasjon: selv om de er synlige på hudoverflaten, får de underlagene av huden til å lide også. Serumet får ikke bare ansiktene våre til å se bedre ut, det forbedrer også tilstanden på den. 

Hvilke hudtyper er Nanoil Anti-Redness Face Serum best for?

Dette produktet fungerer bra på alle hudtyper som sliter med irritasjon, uansett alder, kjønn eller hudtype vil det lindre huden din. Utover det anbefales det mest for rosaceaplaget og sensitiv hud, fordi de forårsaker mye trøbbel i den daglige hudpleien – dette serumet inneholder alt som er viktigst for å bedre situasjonen.

Hvilke komponenter finner vi i dette serumet?

Et fantastisk utvalg av ingredienser er det som gjør at serumet gir fantastiske fordeler for huden. Formuleringen er beriket med fire botaniske og naturlige ekstrakter fra:

  • limetre som lindrer, letter opp og forfrisker huden i tillegg til å glatte ut.
  • sypresskjegler for å lindre inflammert hud og beskytte den mot videre irritasjoner
  • kastanjetre for å øke fylden i ansiktet og lukke blodkarene
  • Den Ayrvediske planten Boerhavia Diffusa, som er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot elementene

Bekjemp alle hudirritasjoner takket være Nanoil Anti-Redness!

Åpenbart har ingrediensene blitt nøye utvalgt for å passe hverandre. Takket være dette gir produktene umiddelbar lindring til irritert og ildsint hud. Det kan til og med lindre og helbrede inflammasjon som allerede har begynt. Ekstra fordel: over lengre tid skaper serumet et filter over huden som gjør den mer motstandsdyktig ovenfor irritasjoner, uansett årsak.

Hvilke andre fordeler kan man forvente?

Nanoil Anti-Redness Face Serum motvirker i tillegg skader fra frie radikaler og forsterker solbeskyttelse, som forsinker aldringsprosessen. I tillegg til dette er det veldig dyktig på å nære og tilføre fuktighet til huden, som forbedrer hudtonen.

Hvor ofte bruker man det?

Det kan brukes to ganger om dagen, men dette avhenger av hudens behov. Om du vil motvirke uønsket rødhet eller sprengte blodkar, er det mer enn nok med en påføring om dagen. Om du allerede sliter med skavanker og edderkoppårer, er det best å bruke det oftere for å reparere problemene raskere.

topprangert ansiktsserum mot rødhet Nanoil

Hvordan bruker man Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Først må du huske å alltid bruke det på helt ren og tonet hud. Drypp noen dråper i håndflatene eller direkte i ansiktet. Et par dråper er nok. Deretter masserer du blandingen inn i ansiktet. Du kan bruke en ansiktsroller om du ikke har problemer med svake blodkar. Huden absorberer serumet på noen minutter. Til slutt kan du følge på med den vanlige fuktighetskremen din.

Om du ønsker å lese mer om dette produktet eller bestille, kan du gå til www.nanoil.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *