Har Ansiktet ditt Tendens til å bli Rødt & Tørt? Prøv de TOPP 5 Serumene for Overfølsom Hud

Sliter du med å finne det beste serumet for den irriterte, rødsprengte huden din? Vi er her for deg! Vi har samlet opp de mest effektive rødhetsbeskyttende serumene for alle som sliter med sprengte blodkar og sensitiv hud. Fortsett å lese for å oppdage produkter som er verdt å prøve ut.

Hudpleietips for sprengte blodkar og ansiktsrødhet

Mange av problemene man opplever når man har rosaceaplaget hud oppstår som konsekvens av manglende kunnskap rundt behovene den har. Folk har en tendens til å kjøpe en tilfeldig lindrende ansiktskrem uten å tenke på mulige allergiske reaksjoner.

Vi glemmer at det finnes mange faktorer som irriterer overfølsom, rødsprengt hud, som for eksempel lave eller høye temperaturer, giftstoffer, alkoholbaserte hudpleieprodukter, hardhendte renser (spesielt skrubber) eller til og med enkelte naturlige ingredienser (eteriske oljer, koffein, ekstrakter fra chilli eller hypericum).

Åpenbart er skånsom behandling avgjørende. Vi må huske å benytte oss av produkter og hjemmebehandlinger som ikke fører til irritasjoner eller tørrhet. En passende blanding av ingredienser i et lettvektig produkt er i stand til å gjenopprette balansen og lindre overfølsom hud. Det er derfor et serum er så viktig. Ikke et hvilket som helst serum derimot. Det må være beriket med lindrende botaniske ekstrakter som har gunstig effekt på svake blodkar.

Hvilket ansiktsserum mot rødhet bør jeg velge?

Kosmetikkmarkedet er overbelastet av ansiktsserum mot rødhet og rosacea som er ment å lindre huden og styrke svake blodkar, men bare noen få av dem fungerer faktisk for disse problematiske, sensitive hudtypene. Her er de beste serumene for de som ikke orker edderkoppårene sine lenger: de beste ansiktsserumene mot synlige, sprengte blodkar!

Nr. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum
Produkt nettside: www.nanoil.no

Vi har ikke klart å finne noe bedre serum. Nanoil kombinerer botaniske ekstrakter som lindrer huden og styrker svake blodkar: hestekastanje, linden- og sypressekstrakter. Dette serumet er beriket med vitamin B3, som forhindrer at blodkarene utvides, i tillegg til Punarnava ekstrakt – en Ayrvedisk plante som er kjent for den antialdrende effekten den har. Disse er tilsatt i en vannbasert blanding for at huden skal ta lettere imot, som gir lindring etter første bruk. Regelmessig påføring av produktet vil gradvis fjerne røde flekker og forhindre at blodkar og andre skavanker plagre deg i fremtiden.

Nr. 2 La mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

Et produkt med mye potensial, men som er lite i størrelsen. Hovedingrediensen er Marine Care Komplekset, som er en kombinasjon av sjøsalt, algeekstrakt og sjøgjørmeekstrakt. Denne unike blandingen styrkes av tilsatt glyserin og silica. Ingredienslisten er kort og uten potensielle allergener. Dette lettvektige serumet lindrer irritert hud. Regelmessig bruk reduserer anfall av rødsprengt hud, forminsker synlige skavanker og sprengte blodkar og holder ansiktet ungdommelig lengre.

Nr. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Dette serumet anbefales for rosaceaplaget, sensitiv og overfølsom hud, og skiller seg ut blant de andre serumene takket være det store antallet ingredienser som er tilsatt i denne lettvektige formuleringen. Hver eneste dråpe inneholder kastanjeekstrakt, antiinflammatoriske peptider, ekstrakter fra alger og hvit te, koffein, sink og bisabolol. Alle disse arbeider sammen for å stoppe inflammasjonsprosessene i huden, styrke blodkarene og motvirke uønsket rødskjær. Serumet må brukes et par ganger før det gjør ansiktet glattere, roligere, mer elastisk og fritt fra pigmentflekker.

Nr. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

SkinCeuticals Redness Neutralizer er desigent for sensitiv, tørr hud og aknebasert rosacea. Det er basert på et peptidkompleks som motvirker hudirritasjon og utvidede blodkar. Tilsatte antioksidanter gjør at ansiktet ser ungt ut igjen, mens bisabolol, sink og sheasmør lindrer rødsprengt hud. SkinCeuticals Redness Neutralizer fungerer på mange nivåer for å støtte rødsprengt, irritert og sviende hud. Du må bare huske på å bruke produktet regelmessig, minst en gang om dagen.

Nr. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Dette kremaktige serumet er laget for rosaceaplaget, problematisk og sensitiv hud. Fordi det er beriket med azelainsyre motvirker det effektivt rødskjær og lysner samtidig opp hyperpigmentering, mørke flekker og edderkoppårer. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% anbefales for daglig bruk på rosaceaplaget hud. Det har en nøytral pH-her, er alkohol- og oljefritt og vegansk. Det bør brukes før sengetid i rent og tørt ansikt, og man skal unngå området rundt øynene. Allergitesting anbefales før bruk.