Arganbasert micellærsjampo fra Nanoil. Fordi vakkert hår begynner med en god sjampo

Ønsker du deg nydelig, næringsrikt og sunt hår? Begynn med en bra sjampo som er i stand til å utføre to oppgaver på et steg: nemlig å skånsomt fjerne skitt fra håret og tilføre næring i dybden. Hvilken sjampo har sjansen til å bli den beste sjampoen du noengang har prøvd? Sjekk ut Nanoil Argan Micellar Shampoo!

micellærsjampo med arganolje Nanoil

Nanoil Argan Micellar Shampoo 

Å utvikle gode hårpleievaner kan være ganske utfordrende. Det er vanskelig å vite hvilke produkter man bør bruke om håret er vanskelig og hodebunnen irriteres lett. Vet du hva som kan være årsaken til dette? I 70% av tilfellene er det fordi du bruker feil sjampo på daglig basis. Dårlige sjampoer kan være oljedannende, forårsake allergiske reaksjoner eller føre til krusete tekstur. Dette har ikke positiv påvirkning på hårstråene, fordi slike produkter ikke tilfører næring mens håret vaskes. Enda verre er det at slike sjampoer ofte medvirker til at håret blir tørrere.

Derfor bør du alltid velge nøye når du ser etter sjampoer. I dag er vi her for å hjelpe deg med denne vanskelige oppgaven – har du noen gang tenkt på å gi den arganbaserte micellærsjampoen fra Nanoil et forsøk? Den behandler håret og hodebunnen skånsomt, er nådeløs mot urenheter og – i tillegg til dette – er den også i stand til å fylle opp håret med viktige næringsstoffer.

Hårvask – en avgjørende det av hårpleierutinen din

Hårvask utgjør det første og viktigste elementet i hårpleierutinen vår. Det er verdt å vite at du gjør mer med håret når du vasker det enn bare å fjerne oppbygging av oljer, støv og skitt. Du kan også pleie håret, nære det, beskytte det mot irritasjoner og lindre hodebunnen. Naturligvis vil ikke alle sjampoer gi deg denne effekten. Plei hårstråene dine med en alt-i-ett sjampo som Nanoil micellærsjampo med alger. Dette er det eneste produktet av sin art som kan frigjøre håret ditt fra unrenheter, i tillegg til å fylle det med næring mens du vasker det.

Nanoil beste micellærsjampo med arganolje

Hvordan fungerer Nanoil Argan Micellar Shampoo?

Micellæresjampoer er et nytt tilbud på markedet. Ordet «micellær» har hovedsakelig blitt assosiert med sminkefjernere. Disse produktene, som er kjent som «micellære ansiktsrenser», fjerner sminke og urenheter fra ansiktet og etterlater huden ren og næret.

Nanoil Micellar Shampoo fungerer på liknende måte: den rengjører håret grundig og er skånsom, irriterer ikke, lindrer hodebunnen og gjennoppretter optimal pH. Bortsett fra dette tilfører Nanoils’ micellærsjampo også næring til håret og gir det alle stoffene det trenger for å gjøre hårstråene sunne og skinnende.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – ingredienser

Nanoil micellærsjampo tilbyr det beste innen hårrensende behandlinger, som hovedsakelig skyldes følgende ingredienser:

  • Arganolje er bra for å nære håret, beskytter det mot skader og øker glansen i håret.
  • Miceller utgjør nøkkelingrediensen i micellærsjampoer, og de er i stand til å rengjøre håret uten å forårsake dehydrering. De skaper mer volum ved å løfte håret fra røttene.
  • Ricinusolje er bevist å holde håret beskyttet og fuktig. Oljen er antiseptisk og kjøler ned hodebunnen.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – effekter

Om målet ditt er å ha sterkt, sunt hår – hår som er helt rent, skinnende og voluminøst – er dette sjampoen for deg. Nanoil micellærsjampoen beriket med arganolje er den beste løsningen for alle hårtyper. Den er lettvektig, som betyr at den ikke får håret til å se flatt eller livløst ut. Etter et bruk vil Nanoil Argan Micellar Shampoo gjøre håret deilig å ta på, mykt, enkelt å børste og helt uten floker.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – hvor kjøper man den?

Ser du etter den beste hårbehandlingen beriket med arganolje? Besøk [nanoil.no] og sjekk ut hele serien med arganhårpleieprodukter laget av Nanoil. Prøv andre fantastiske micellærsjampoer fra Nanoil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *