Nanoil to-fasebalsam beriket med arganolje. Perfekt for deg!

Arganolje er den ubeseirede kongen blant planteoljene. Om du bruker arganolje i håret på regelmessig basis vil du oppleve en lang rekke forbedringer i håret ditt. Det er naturligvis flere ulike måter å bruke oljen på. Du kan, for eksempel, velge Nanoil to-fasebalsam med arganolje som nøkkelingrediens. Når bør du bruke dette produktet, og nøyaktig hva er det du kan forvente?

hårbalsam med argan Nanoil

Balsam er et grunnleggende hårprodukt man alltid burde ha for hånden. Det hjelper deg med å gre gjennom håret uten problemer og forebygger floker, men viktigst av alt tilfører det håret viktige næringsstoffer og reparerer skadet hår. Det er verdt å merke seg at hvorvidt en balsam faktisk er i stand til å gjøre alt dette avhenger av ingrediensene den består av. Med det sagt, så er det viktig å være bevisst når man velger balsam. 

Arganbalsam fra Nanoil

En av de mest populære produktene i denne kategorien som har fått mye oppmerksomhet i det siste er Nanoil Argan Hair Conditioner. Denne balsamen anbefales av profesjonelle og er elsket av forbrukerne. Det som skiller dette produktet fra andre varianter er det at det er:

  • to-fase (dermed har det bedre effekt)
  • leave-in (og lett, slik at det ikke tynger ned håret)
  • beriket med arganolje (som gir dyptvirkende næring)

Det er vanskelig å beskrive alle de gode kvalitetene i en liste med kun tre punkter, derfor bør du fortsette å lese mer om dette fantastiske hårpleieproduktet. Hva annet er det du bør vite om Nanoil og deres to-fasebalsam før du bestemmer deg for å kjøpe den?

To-fase, og dermed bedre effekt

Nanoil Argan Hair Conditioner er et to-faseprodukt, det vil si at den kombinerer to individuelle blandinger; en vannbasert fase og en oljebasert fase. Fra forbrukerens ståsted så er dette viktig fordi to-fasebalsam gir dobbelt så god effekt. Et slikt produkt vil ikke bare glatte ut hårets ytterste lag, det gir også håret beskyttelse mot solen, høye og lave temperaturer og frie radikaler. Så, om du trenger øyeblikkelige resultater, så er to-fasebalsam førstevalget. Men Nanoil Argan Hair Conditioner får du:

  • et sunt og gjenopplivet hår.
  • mykt, glansfullt og slitesterkt hår.
  • hår som ikke blir brusete og statisk.
  • ingen flere floker.
  • sunne hårtupper som ikke splittes.

Balsam med argan- og lakserolje

Alle fordelene som nevnes ovenfor er ikke tilfeldige, de er et resultat av Nanoil Argan Hair Conditioner sine ingredienser, som er en blanding av to kosmetiske oljer:

  • arganolje som reparerer, forynger og beskytter håret.
  • lakserolje som bevarer farge, styrker og fukter håret.

Nanoil beviser at det ikke skal mye til for å ta godt vare på håret. Noen ganger er en blanding av to planteoljer omgjort til en lett spraybalsam nok. Det er verdt å merke seg at balsamen er fri for parabener, PEG og SLS. Du finner ingen kunstige fargestoffer eller dufter heller, selv om produktet lukter fantastisk. Nanoil Argan Hair Conditioner kan også brukes av veganere. 

Hva er den beste måten å påføre Nanoil Arganbalsam?

Det kan være fristende å bruke et produkt som er så naturlig som Nanoil Argan Hair Conditioner. Likevel er det en enda en ting som gjør at kvinner faller pladask for akkurat dette produktet – hvor enkelt det er å påføre. Og viktigst av alt: dette er en leave-in balsam, så påføringen er gjort på bokstavelig talt noen sekunder. Påføringen av to-fasebalsamer fra Nanoil (ikke bare arganbalsamen) består av to trinn:

  1. trinn: Vask håret som normalt (bruk gjerne Nanoils micellærsjampo).
  2. trinn: Spray Nanoilbalsamen i håndkletørt hår. 

Siden den er vannbasert har denne balsamen to store fortrinn sammenlignet med vanlig balsam. For det første vil håret enkelt absorbere produktet på kort tid, og for det andre vil ikke håret bli seende fett eller livløst ut. Du kan også påføre Nanoil Argan Hair Conditioner så ofte som du ønsker. 

hårbalsam med arganolje Nanoil

Pris og tilgjengelighet for Nanoil Argan Hair Conditioner

Interessert? Besøk [nanoil.no] og kjøp Nanoil to-fase arganbalsam. Opplev hvor vakkert håret ditt kan bli, og hvor lite det koster! Produktet er også tilgjengelig på utvalgte apotek, derfor kan prisen variere mellom ulike utsalgssteder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *