Silkemykt hår? Kun med Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner

Drømmer du om silkemykt, skinnende hår? Om å bli kvitt brusete og statisk hår? Velg en balsam fra Nanoil beriket med flytende silke, og realiser hårdrømmene dine!

Blant nykommere som har tatt hårpleiemarkedet med storm finner vi Nanoil sine balsamer, som skiller seg ut med sin elegante innpakning, de eksklusive ingrediensene og lette to-faseformel. Nanoil Liquid Silk Conditioner er et eksempel på dette. Hvordan får man best mulig resultat? Hva er det egentlig produktet gjør? Hva inneholder formelen utover silke? Fortsett å lese, så vil du straks få alle detaljer.

Nanoil Liquid Silk Conditioner: nøye utformet konsistens med kun de beste ingrediensene. 

Ingredienser (som påvirker resultatet) og konsistens (bør ikke være for kraftig så den tynger ned håret) er de to viktigste elementene når det kommer til balsam. I begge kategorier, for beste konsistens og beste ingredienser, stikker Nanoil Liquid Silk Conditioner av med en overlegen seier. Likevel bør du, før du bestiller, lese mer om produktet.

FANTASTISKE INGREDIENSER

Denne balsamen er basert på flytende silke, noe som er ganske åpenbart allerede når man ser produktets navn. Det er denne ingrediensen som gjør håret supermykt og slitesterkt. Silkeproteiner gjør håret mer glansfullt, og garanterer en flokefri opplevelse når du børster håret. Det er også flere fordeler!

Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner er beriket med hveteproteiner som er like effektive når det kommer til å reparere skadet hår, og gjør håret mindre brusete. Panthenolet som er tilsatt gjør dette til det perfekte hårproduktet. Balsamen temmer, styrker og gjør håret vakrere.

LETT SPRAY

Nanoil Liquid Silk-balsamen er en lett to-fasespray som ikke tynger ned håret eller gjør det fett, men som fortsatt temmer håret og beskytter det mot skade. Den flytende balsamen i sprayform gjør daglig påføringen lekende lett: det tar bare noen sekunder å dekke håret.

Nanoil Liquid Silk Conditioner: et godt valg om du ønsker sterkt og vakkert hår

Resultatet man får med dette produktet overgår forventningene hos de fleste som prøver det. Men før vi fokuserer på resultatet, la oss se hvilke hårtyper Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner er utviklet for. Den er et godt valg om du ønsker å bli kvitt:

  • brusete hår.
  • floker etter at man har vasket håret.
  • stritt eller livløst hår.
  • hårstrå som brekker eller er i dårlig stand.
  • uregjerlig hår.

Takket være den rike formelen gjør Nanoil Liquid Silk-balsamen håret mer glansfult, mykere og enklere å gre allerede etter første bruk. Silkeproteinene skal ha æren for dette, da de dekker hårstråene, og styrker og temmer håret. Denne effekten er langvarig, særlig om du bruker den regelmessig (påfører den på nytt i løpet av dagen). Man bør merke seg at håret blir sterkere og mindre skjørt, brusete og statisk for hver gang man bruker det. Silke- og hveteproteinene reparerer skade på hårstrukturen, slik at håret blir mykt og glansfullt igjen. Hårstråene blir mer elastiske, deilige å ta på og enklere å style, i tillegg til at Nanoil-balsamen beskytter mot fremtidig skade. 

Se hvilken effekt den har på ditt hår, kjøp pakken med sjampoen og hårmasken fra samme serie fra Nanoil.