Falske Øyevippeextensions: De Gode og Negative Sidene Du Må Vite Om!

Påføring av øyevippeextensions er kanskje et av de mest populære salongbehandlingene. De har en rekke fordeler, men det er lurt å vite at det finnes ulemper før du skaffer deg falske vipper. Er disse falske extensionsene alltid et bra valg? La oss ta en titt på balansen mellom fordeler og ulemper.

Under denne prosedyren påfører en estetiker falske vipper over de naturlige vippehårene dine. Avhengig av metode kan en eller flere vipper påføres per naturlige vippe. Jo flere som plasseres, jo fyldigere blir vippekanten, og øynene defineres fint uten mascara.

Fordeler med falske øyevippeexstensions. Hvorfor er de et bra valg?

  1. Øyeblikkelig effekt. Et øyevippeserum eller en olje bruker et par uker på å forlenge vippene. Med falske extensions trenger vi ikke vente så lenge fordi effekten gjøres synlig allerede etter første behandling. Vi oppnår tykke, fyldige vipper på noen timer.
  2. Du trenger ikke mascara lenger. Øyevippeextension erstatter sminkeproduktene dine. Mascaraen trenger du ikke lenger fordi falske vipper er lange, tykke og fyldige uten behov for forbedringer.
  3. Fantastisk utseende vipper hele tiden. En mascara må fjernes hver kveld, mens semipermanente vipper ser perfekte ut døgnet rundt, uansett når på dagen det er.
  4. Nydelige vipper som varer i noen uker. Om vippene påføres riktig bør effektene vare lenge. Et sett med semipermanente vipper kan utgjøre opp til to måneder med fantastiske, tykke vipper som ikke trenger sminke. Derimot avhenger den spesifikke tiden du beholder vippene på av et par faktorer.
  5. Pengesparing. Du betaler for vippene mens de blir påsatt og nyter effekten av dem i mange, lange uker. Du bruker ikke penger på mascaraer eller sminkefjernere. Dette lønner seg virkelig.

Negative ulemper ved falske extensions. Hva bør du være klar over?

  1. Å skaffe seg vippeextensions er dyrt. Dette er et av de dyreste salongbehandlingene på markedet. Om du ønsker toppkvalitet må du betale mer. Budsjettvipper kan vise seg å være en uheldig felle hvor du ender opp med feilpåsatte extensions og varige vippeskader.
  2. Du må fylle opp igjen. Dessverre må du fylle inn nye vipper regelmessig fordi falske vipper faller ut med de naturlige vippene våre. Det kan være nødvendig å fylle dem opp igjen etter kun 2-3 uker fra påsettelsestidspunktet.
  3. I enkelte tilfeller er det umulig å påføre falske vipper. Du påfører falske vipper på dine naturlige vipper, så om de du har er svært tynne eller du har mistet dem f.eks på grunn av cellegiftbehandling kan det bli helt umulig å påføre falske extensions.
  4. Etterpleie. Du vil måtte følge et par regler. Unnen 24 timer fra prosedyren må du være forsiktig: å gjøre dem våte eller ta på dem er forbudt. I et par dager kan du heller ikke dra på svømming, i sauna eller andre ting som kan gjøre at vippene dine faller ut. Du vil måtte være forsiktig med de falske vippene dine hele tiden, spesielt når du fjerner eller tar på sminke.
  5. Unaturlig utseende vipper. Den unaturlige effekten er et av hovedargumentene mot vippeextensions. Selv om det finnes enkelte metoder som gjør at falske vipper ser ekte ut kan vi lett gå litt for langt og få dem til å se for tykke ut. Da kan vi ende opp med tegneserieaktige vipper, spesielt om vippene ikke er påsatt riktig.