TOPP 8 Beste øyenbrynspenner

Øyenbrynspenner er produkter som er inspirert av microbladingbehandlingen, en metode for å få langvarig øyenbrynssminke. Den unike teknikken til denne prosedyren sikrer et naturlig resultat. De små hårlignende strøkene, som etterligner ekte øyenbrynshår, fyller ut større tomrom og tynne områder i øyenbrynene, samt gir dem volum. I dag behøver du ikke lenger å gjennomgå denne ingripende behandlingen. En god øyenbrynspenn gjør at du kan få samme effekt som microblading garanterer. Tegn supertynne linjer i områder der du trenger mer definisjon. Bygg opp produktet or tykkelsen til linjene. Nøkkelen til suksess er å finne et produkt av høy kvalitet i en nøye utvalgt nyanse. Hvilken øyenbrynspenn bør du velge? Her er en liste over de 8 mest populære og best vurderte øyenbrynspennene. Utforsk våre 8 favorittpenner!

De TOPP 8 beste øyenbrynspennene

Har du vurdert microblading for å sikre at øyenbrynene dine endelig ser bra ut? Du trenger ikke den dyre behandlingen med denne øyenbrynspennen tilgjengelig. Nanobrow Microblading Pen er en revolusjon innen styling av øyenbryn. Holdbarheten, lettvint påføring og de intense pigmentene overgår alle andre lignende produkter. Microblading Pen er det første øyenbrynsproduktet som garanterer effekten av microblading. Den tynne tuppen tegner supertynne linjer, som etterligner ekte øyenbrynshår. Resultatet? Synlig bedre øyenbrynsfasong, uten en overdreven effekt, kamuflerte tomrom og betydelig tykkere og mer voluminøse øyenbryn. Denne øyenbrynspennen er alltid klar til bruk. Den tåler vann, svette og gnikking og gir øyenbrynssminke som sitter lenge. Fargen går ikke bort og falmer ikke, selv etter mange timer. Lag enkelt hårlignende strøk i de områdene du vil ha mer volum. Den veganske formelen er beriket med pigmenter av høy kvalitet for å lage naturlige nyanser som matcher alle typer øyenbryn. Konsistensen er lett og kjennes ikke på huden. Produktet har en trygg og mild formel. Den inneholder heller ingen skadelige ingredienser. Nanobrowpennen sikrer at du kan bli en proff på øyenbrynsstyling!

  • Tilgjengelig i 5 nyanser: Blonde, Dark Blonde, Light Brown, Dark Brown, og Espresso.
  • Størrelse: 1 mL / 0,034 fl oz
  • Totalvurdering: 10/10

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

Øyenbrynspennen fra Anastasia Beverly Hills kommer med en veldig tynn tupp, som fungerer optimalt for å tegne hårlignende strøk. Anastasiapennen gir et naturlig og nedtonet resultat. Ved første øyekast er det umulig å skille mellom øyenbrynshårene som er tegnet på. Pluss for den gode pigmenteringen, holdbarheten og den vannfaste formelen til prduktet. Den lette konsistensen gjør produktet enkelt å påføre, presist og nesten umulig å føle når det har tørket. Den passer for alle typer hud og øyenbryn. Den er tilgjengelig i 9 vakre nyanser og er vegansk, helt uten animalske stoffer. Et lite minus for den lille størrelsen.

  • Tilgjengelig i 9 nyanser: Blonde, Caramel, Taupe, Soft brown, Medium Brown, Chocolate, Dark Brown, Granite, Ebony.
  • Størrelse: 0,5 mL / 0,016 fl oz
  • Totalvurdering: 9,5/10

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

En velkjent og høyt elsket 2-i-1 øyenbrynspenn fra Urban Decay. Den har to ender: en utskrubar blyant  i den ene enden og en tynn øyenbrynspenn i den andre enden. Begge produkter gir enestående presisjon når du tegner linjer. Denne øyenbrynspennen hjelper deg med tegne linjer som etterligner ekte øyenbrynshår, men fyller også ut større tomrom med farge. Du kan enkelt bygge opp produktet og gjøre fargen og definisjonen mer intens. Avhengig av dagen kan du velge mellom de to endene, noe som er en stor fordel ved dette 2-i-1-produktet. En ulempe er at denne øyenbrynspennen fra Urban Decay er mindre enn de andre produktene.

  • Tilgjengelig i 7 nyanser: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
  • Størrelse: 0,05 mL / 0,001 fl oz / 0,009 fl oz
  • Totalvurdering: 9/10

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

Denne øyenbrynspennen fra BeneFit har en spesialdesignet trippel tupp med tenner av forskjellig lengde. Den tegner 3 separate linjer samtidig. Om du ser etter en rask måte å fylle ut øyenbrynene – velg BeneFit. Dessverre er denne pennen mindre presis enn de klassiske pennene med spisse tupper. Den er tilgjengelig i fire standardfarger som matcher de fleste øyenbrynsfargene. Formelen tåler vann og svette, og den flekker ikke under påføringen. Denne øyenbrynspennen gir sminke som holder i hele 24 timer.

  • Tilgjengelig i 4 nyanser: Blonde, Light Brown, Medium Brown og Deep Brown.
  • Størrelse: 0,7 mL / 0,023 fl oz
  • Totalvurdering: 9/10

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

Denne øyenbrynspennen gir øyenbrynene drømmefasongen og definerer dem effektivt. Øyenbrynspennen fra Milano gir et lett matt resultat, noen som gjør brynene dine veldig fine. Du kan kamuflere tynne områder og fylle tomrom. Øyenbrynspennen fra Milani er ikke dyretestet og passer for veganere. Pennen inneholder eclipaekstrakt og biotin, som er rikt på vitamin H. Disse ingrediensene sikrer at øyenbrynene dine får nok næring, selv uten sminke.

  • Tilgjengelig i 3 nyanser: Soft Brown, Medium Brown, Espresso
  • Størrelse: 1 mL / 0,034 fl oz
  • Totalvurdering: 8,5/10

6. IsaDora Brow Fine Liner

IsaDora Brow Fine Liner er øyenbrynspenn med en tynn tupp, perfekt for å fylle ut tomrom. Den gir øyenbrynene dine raskt og enkelt rett fasong og fyller ut tomrom med tynne, hårlignende strøk. Du kan bygge opp produktet takker være de lette og semi-permanente fargene. Den raskt-tørkende formelen fasiliterer påføringen og gjør at øyenbrynssminken din holder i timevis. Formelen er vegansk og er ikke testet på dyr, og den inneholder heller ingen animalske ingredienser.

  • Tilgjengelig i 4 nyanser: Taupe, Soft Brown, Medium Brown og Walnut Brown.
  • Størrelse: 1,1 mL / 0,037 fl oz
  • Totalvurdering: 8/10

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

Kiko Milano Eyebrow Marker er en flekkfri øyenbrynspenn for presist definerte og utfylte øyenbryn, slik at du får effekten av tatoverte bryn. Formelen er beriket med ginsengekstrakt og vitamin B. Sammenlignet med andre øyenbrynspenner har øyenbrynspennen fra KIKO Milano har en bredere tupp, så den tegner mye tykkere linjer. Produktet er utstyrt med et «kapillarsystem» – et system som gir kontrollert frigjøring av produktet, slik at du får presis øyenbrynssminke med redusert flekking.

  • Tilgjengelig i 4 nyanser: Strawberry Blondes and Redheads, Chestnut-haired and Blonde Women, Brunettes and Black Haired Women, Black
  • Størrelse: 1,6 mL / 0,054 fl oz
  • Totalvurdering: 8/10

8. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

Med Lift & Snatch Brow Tint Pen fra NYX Professional Makeup kan du raskt forbedre fasongen til øyenbrynene dine. Pennen har en fleksibel mikrotupp som kan gi naturlig definisjon til selv de korteste hårene. Den hjelper deg med å få effekten av microblading på et blunk. Produktet er ikke dyretestet.

  • Tilgjengelig i 9 nyanser: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso og Black.
  • Størrelse: 1 mL / 0,034 fl oz
  • Totalvurdering: 7,5/10