Det er på tide med en forandring i hudpleierutinen din. Oppdag Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser!

fuktighetsgivende ansiktskrem

Om huden din er tørr og ujevn kan det være på tide å endre på hudpleierutinen din.

Mange sliter med matt og tørr hud og hudplager. Dårlige valg av hudpleie kan gjøre ujevnhetene verre. Økt miljøbevissthet leder folk til naturlige løsninger, som viser seg å være de mest effektive.

Maltese Honey Face Moisturiser fra det maltesiske merket Ghasel gir noe helt spesielt for den slitne huden din: en dag- og nattkrem som tilpasser seg behovene til huden din. Den intensive fuktighetskremen er perfekt for alle hudtyper: akne-utsatt, normal, kombinasjonshud og selv hud med rosacea. Den tetter ikke porene og lar huden til puste fritt.

Den beste maltesiske fuktighetskremen fra Ghasel

Hvordan velge et effektivt hudpleieprodukt? Pass på at den er fri for silikoner, genmodifiserte stoffer, syntetiske fargestoffer og andre unødvendige ingredienser. Ghasels fuktighetskrem inneholder ingen ingredienser som kan være skadelige for huden din. Den er trygg og gir naturlig beskyttelse.

Ser du etter en god fuktighetskrem? Nå trenger du ikke å lete videre, her er Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser! Dette luksuriøse skjønnhetsproduktet er designet for å gi huden din den beste pleien og er laget med ingredienser som er trygge for både deg og miljøet.

Maltese Honey Face Moisturiser

Den inneholder den søteste honningen i verden, rett fra Malta, som gir huden den rette mengden fuktighet og høy beskyttelse mot frie radikaler. Vitaminene og mineralene reduserer rødhet, irritasjon og bekjemper hudplager.

Lakserolje, som er brukt i årevis for å behandle hudplager, spiller en stor rolle i hudens regenerasjon. I kombinasjon med antioksidantene vitaminer B6 og E, samt ekstrakt av grønn te og salvie, gjør dette Ghasels fuktighetskrem til et fuktighetsgivende produkt av høy kvalitet. Oljen forebygger aldring av huden, siden den fjerner rynker og forhindrer dannelsen av nye rynker.

Plante-ekstrakter regulerer talgkjertlene og forhindrer dermed uattraktiv, oljete hud. De toner, renser og forhindrer hudplager. Kremen inneholder også koffein, som gir huden din energi og lar den se frisk og sunn ut dagen lang.

Lindring for alle hudtyper – Ghasel

Den rike og gylne fuktighetskremen med honning og dyrebare, aktive ingredienser lar deg føle deg bortkjemt. Den beroligende honningen virker avslappende for kropp og sjel. De behagelige duftene øker energinivået ditt gjennom hele dagen og gir god fuktighet til huden din.

Regelmessing daglig bruk av Ghasels fuktighetskrem styrker hudens motstandsdyktighet. Etter kun noen gangers bruk vil huden din være beskyttet mot skadelige faktorer fra miljøet, som luftforurensing, ekstreme temperaturer, giftstoffer og UV-stråling.

Det er på tide å endre på hudpleierutinen din. Forvandle den med den unike Maltese Honey Face Moisturiser!