TOPP 5 vippeserum – velg den beste!

Mange kvinner bestemmer seg for å kjøpe et vippeserum for å forbedre utseendet til vippene sine, samt å ta vare på seg selv. Et godt produkt forebygger mot at skjøre vipper faller ut. Det er veldig nyttig for de som sliter med tynne og korte vipper naturlig, eller som resultat av bruk av vippe-extensions eller feil bruk av maskara.

Det er bra å velge et produkt som passer behovene dine for å få de best mulige resultatene.

Vil du se enestående forbedring av vippene dine uten å bruke maskara? Kanskje du liker å gi vippene dine næring og fuktighet? Lei av vipper som faller ut?

Sjekk ut våre beste vippeserum!

TOPP 5 vippeserum som er forbløffende effektive

1. Nanolash Eyelash Serum

Nanolash Eyelash Serum er et av de beste vippeserumene tilgjengelig på markedet. Det er det beste valget som du vil forbedre tilstanden til vippene dine, samt gjøre dem betydelig lengre og tykkere. Sammensetningen inneholder naturlige ingredienser. Produktet er trygt og testet av spesialister. Takket være den praktiske og presise kosten kan du påføre serumet på vippene dine på et blunk. Den er egnet for de som sliter med allergier eller de som har sensitive øyne. Tusenvis av brukere er trollbundet av det Nanolash kan utføre, ettersom det dobler lengden av vippene på kun en måned!

2. Lashcode Eyelash Serum

Et vippeserum som virker akkurat like godt som det første på listen – Lashcode Eyelash Serum. Det virker fra første bruk og styrker vippene fra røttene og helt til tuppene. Etter kun to uker vil du se forskjeller på vippene dine. Dette vippeserumet hjelper deg med å hydrere vippene, forhindre aldringsprosesser, regenerere dem og preppe dem for sminke. Sammensetningen er trygg og full av næringsgivende stoffer, noe som gjør at dette serumet skiller seg ut blant lignende produkter. Det er effektivt og enkelt å bruke – det virker selv utmerket for svært kravstore kunder som vil ta vare på vippene sine og få resultater som ligner de man får i en salong på egen hånd.

3. RapidLash 

Et vippeserum for kravstore brukere. Vippene blir mindre skjøre og utfall reduseres, men hårene vil ikke bli like lange eller tykke. Det er komfortabelt å bruke og har en delikat formel. Sammensetningen inkluderer peptider – styrkende stoffer – som er utrolig viktige for pleie av vippene. Hårene pleies og blir med fleksible og hydrerte. Om du drømmer om lengre vipper, men kun vil ha enkel vippepleie, kan dette være det rette produktet for deg.

4. FEG Eyelash Enhancer

FEG Eyelash Enhancer hjelper med å gi næring og styrke vipper som er følsomme for skader. Takket være dette vippeserumet vil hårene din få ekstra volum og du vil nok se at de også blir lengre. Det er interessant å se at produktet er beriket med naturlige planteekstrakter. Disse er: agurkekstrakt, grønn te-ekstrakt og gresskarfrøekstrakt. Serumet vil ikke irritere øynene og det fungerer godt på vippe-extensions, ettersom det ikke løser opp limet. Resultatene vil kun synes om du bruker produktet regelmessig.

5. Latisse

Latisse er et vippeserum som er godtkjent av FDA, og som ikke forårsaker bivirkninger, men det er best å unngå å få det i øynene. Det kan brukes både på vippene og øyenbrynene. Vippeserumet regenererer hårstrå og styrker dem betydelig. Det gir ikke den mest komfortable påføringen – noen vil kanskje ikke like den lille spatelen til å pleie vippene dine. I tillegg skal disse byttes ut etter hver bruk. De mulig resultatene inkluderer lengre, tykkere vipper som er mindre følsomme for utfall.