Hvorfor bør du prøve punktvippene DIY Lash Extensions?

Alle kvinner bryr seg om vippene sine. De rammer inn øynene og ansiktet, noe som er grunnen til at DIY Lash Extensions fra Nanolash er verdt å sjekke ut.

nanolash DIY lash extensions

Falske punktvipper – hav bør du vite om DIY Lash Extensions?

DIY Eyelash Extensions er en nyhet på skjønnhetsmarkedet. Disse unike punktvippene fra Nanolash garanterer enkel vippeforlengelse hjemme!

De fleste av dere lurer nok på hvordan dette er mulig. Vel, DIY Eyelash Extensions er punktvipper som lar deg lage ønsket vippestil på bare 10 minutter. Velg en nydelig Hollywood-stil eller en med subtil, hverdagslig vippelook. Uansett hva du velger – 10 minutter er alltid nok for å forvandle utseendet ditt.

Punktvippene DIY Eyelash Extensions kan fås i to varianter:

  • enkeltsett – inkluderer 36 vipper i 3 størrelser (10, 12 og 14 mm) og 8 stiler.
  • vippe-extensionssett – i tillegg til punktvippene, inneholder det vippepinsett, sealer, remover og bonder fra merket Nanolash.

Hvordan sette på punktvippene fra Nanolash?

DIY vippe-extensions er superenkelt å gjøre med de lette punktvippene fra Nanolash. De falske vippene er designet slik at selv nybegynnere enkelt kan sette dem på.

DIY-vippene har et svart, fleksibelt bånd som skjuler ujevnheter. Å sette på punktvippene består av kun fire enkle steg:

  • påføring av bonderen – et tynt lag med lim er nok
  • å gi bonderen nok tid til å bli klebrig nok – det tar som regel mellom 30-60 sekunder
  • å velge punktvippene og feste dem nederst på vippene, ca. 1 mm unna hårroten
  • å klemme vippene til dine egne vipper og å påføre sealeren som siste steg – dette fjerner all klebrighet

Du kan sette på så mange punktvipper som du selv ønsker. 4 eller 5 punktvipper anbefales per behandling. Du kan selvfølgelig variere og prøve deg frem til du får ønsket resultat.

Punktvippene DIY Lash Extensions sitter på øynene i opptil 5 dager. I løpet av denne perioden behøver du ikke å ta av vippene når du skal sove, men det anbefales å unngå oljebasert kosmetikk. De fleste av disse har en negativ effekt på vippelimet.

DIY-vippene fra Nanolash er myke og perfekt for enhver øyefasong. Du bør ikke ha noen problemer med å raskt sette på punktvippene hjemme.

Nanolash DIY Eyelash Extensions – oppsummering anmeldelsen

DIY-vippene fra Nanolash er unike og fortjener å bli kalt et premium produkt for de uendelige fordelene – disse punktvippene for DIY-bruk er supermyke og fleksible, enkle å sette på og de kommer i diverse ulike stiler.

Å sette på punktvippene fra Nanolash vil ta deg maks 10 minutter. De er av god kvalitet og holder seg i opptil 5 dager. Det er en fantastisk måte å forvandle utseendet ditt uten skade de naturlige vippene dine.

DIY Eyelash Extensions er fantastisk for spesielle anledninger, i tillegg til spontane aktiviteter. Takket være alle de ulike stilene kan du lage forskjellige vippelooks. De er utrolige for bryllup, hverdager eller fotoshoots.