Neglformer og kunsttrender

Vurderer du å stikke innom neglesalongen for litt selvpleie og lurer på hvilken negleform du skal velge? Eller er du bare nysgjerrig på de nyeste trendene innen neglekunst? Da har du kommet til rett sted. I dette innlegget skal vi utforske ulike negleformer og de heteste kunsttrendene for negler akkurat nå.

Forskjellige negleformer

Her er en oversikt over de mest populære negleformene i dag:

  • Runde negler
  • Squoval-negler (en blanding av firkantet og oval form)
  • Firkantet negler
  • Almond negler (mandelformede negler)
  • Stiletto negler (spisse negler)
  • Coffin negler (kisteformede negler)

Forskjellige negleformer

Kunsttrender for negler

La oss nå ta en titt på noen av de mest trendy formene for neglekunst:

Geometrisk neglekunst

En av de store trendene for neglekunst er geometriske mønstre. Fra enkle striper til mer kompliserte formasjoner, denne trenden tilbyr noe for alle.

Marmorerte negler

Marmorerte negler har vært populært en stund nå, og trenden ser ikke ut til å avta. Teknikken innebærer å bruke neglelakk i forskjellige farger for å lage et mønster som ser ut som marmor på neglene dine.

Glitter Unghie

Hvis du elsker litt ekstra glans, er glitterunghie den rette trenden for deg. Denne teknikken bruker glitterneglelakk for å gi neglene dine et skimrende utseende.

Negler med steiner

Et annet alternativ for de som elsker litt drama er negler med steiner. Denne trenden involverer å feste små steiner til neglene dine for litt ekstra bling.

Negler med folie

Folie er en flott måte å legge til litt tekstur og dimensjon til neglekunsten din. Du kan bruke forskjellige farger og typer folie for forskjellige effekter.

Nude og minimalistiske negler

Hvis du foretrekker en mer subtil look, er nude og minimalistiske negler noe for deg. Denne trenden fokuserer på ren, enkel og naturlig skjønnhet.

Ulike kunsttrender for negler

Som du kan se, er det mange negleformer og kunsttrender å velge mellom. Det viktigste er å velge noe som du føler deg komfortabel med og som reflekterer din personlige stil. Lykke til med å utforske negleverdenen!