Mud ansiktsmasker fra GlamGlow: Youth Mud Mask og Super Mud Mask

Vanligvis, to ansiktsmasker fra GlamGlow er forutbestemt for alle hudtyper, både for menn og kvinner i alle aldre. Med dette i tankene, er disse kosmetikk betraktes som å være helt universal. Det første produktet, kan Youth Mud Mask gjenkjennes i butikken selv av sin sort krukke og andre, Super Mud Mask av sin hvite jar pakken. Kapasiteten på glassene tilsvarer 50 ml begge.

Youth Mud Mask fra Glam Glow
GlamGlowMud3

De viktigste funksjonene i ansiktsmaske er å markere misfarging, jevn hudtone og glatt ansikt hud. Hva mer er, denne kosmetiske øker kollagenproduksjonen, eksfolierer forsiktig epidermis og renser huden porene. Youth Mud Mask gjør huden litt strammet, reduserer synligheten av porene i huden, motvirker akne dannelse og tørker ut små sår dannet på de ansikt. Faktisk, disse er ikke alle fordelene brakt av Youth Mud Mask. Videre dette produktet regulerer arbeidet i talgkjertlene og som en konsekvens reduserer talgproduksjon og effekten av ansiktet skinner.

Hvordan søke Youth Mud Mask fra GlamGlow? For det første, rent ansikt, hals og bryst hud. Bruk deretter et tykt lag av ansiktsmaske og vente til stoffet blir tørr. Etter ca 15 minutter skyll huden med varmt vann og sette en fuktighetskrem eller olje av ditt valg.

De fantastiske funksjonene i Youth Mud Mask er mulig på grunn av ingrediensene som brukes i produksjonen av kosmetiske. Denne ansiktsmaske består av marin leire, vulkansk stein, ekstrakt av grønn te blader, kamille, agurk og lavendel.

Super Mud Mask fra GlamGlow
GlamGlowSuper

Denne ansiktsmasken er utformet på en slik måte å bekjempe alle hud feil, som misfarging, hudormer, kviser. Dette produktet kjemper også mot inngrodde hår problem. Super Mud Mask bør brukes på ren og litt våt hud i ansiktet og venstre ca 20 minutter. Ettersom denne periode av tiden går, har ansiktsmasken kan fjernes ved skylling. Det som er viktig, denne kosmetiske kan brukes både i ansiktet generelle eller bare på kviser og akne merker.

Hva kan bli funnet i Super Mud Mask? I utgangspunktet omfatter dette produktet: AHA og BHA syre, kaolinittleire, etterlater eukalyptus ekstrakt, aloe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *