Hvordan fremheve skygger under øynene? Sheer Eye Zone Corrector fra Shiseido

Poser og mørke skygger under øynene er det verste som kan skje med alle kvinner rett etter enten våkne eller etter en lang og slitsom dag på jobben. Hva bør gjøres i så fall? For sikker, er det ikke nødvendig i panikk. Skjule og dekke hud feil med Sheer Eye Zone Corrector fra Shiseido kan vise seg å være mye bedre løsning.

Poser og mørke skygger under øynene – Årsaker til dannelsentretthet

Sshiseido1

De mest sannsynlige årsaker til, såkalte, under-øynene poser og mørke sirkler er  og den lave kvaliteten på søvnen din. Hvis vi våkner opp med ikke nok søvn i løpet av natten, sikkert, våre øyne og området rundt dem avsløre vår søvnig tilstand. Hva mer er, poser og mørke skygger kan være så vel konsekvensen av hud aldring prosesser. Etter hvert som årene går, blir ansiktet huden tynnere, kapillærer snu til å bli mer synlig og kollagenfibre gradvis fratatt elastisiteten og i praksis blir forverret. Enda en grunn av poser og mørke skygger under øynene dannelse kan være overeksponering for solens stråler, stress, arbeid foran en datamaskin eller i kunstig lys, alkoholforbruk og sigaretter røyking. Videre tar noen medikamenter, mangel på vitaminer og mineraler, samt allergi kan også være omstendighetene grunn som under øynene poser og hevelser er opprettet på ansiktet.

Sheer Eye Zone Corrector fra Shiseido  Egenskaper og informasjon for søknad

Under eye concealer fra Shiseido er produsert i en form av en tykk tusj. Applikatoren selv er stor nok til å dekke alle feil bare i ett penselstrøk. Hva mer er, kan vi velge blant seks nyanser gitt av produsenten: 101 Meget lys, 102 lys, 103 Natural, 104 Natural Oker, 105 Beige og 106 Warm Beige. Videre er Sheer Eye Zone Corrector stand til å kamuflere alle hud feil dukket opp rundt øynene, jevner hudfargen, gir naturlig og ren make-up finish. Videre lyser den kosmetiske opp og gjør at øynene ser større og bredere. Når det kommer til pakken, er concealer tilgjengelig i en markør-formet pennen av 3,8 ml. Ganske god informasjon er at Shiseido produktet kan være ledsaget med Sheer og Perfect Foundation sammen med Refining Makeup Primer fra Shiseido. Selvfølgelig ville make-up børster av tilstrekkelig størrelse være nyttig også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *