Perfekt balansert hår- og hodebunnspleie med Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask

Svart kull og hvit leire er en perfekt duo, men ikke bare i hudpleieprodukter. Det viser seg at begge ingrediensene har bemerkelsesverdige pleiende effekter for hår. Om du drømmer om gjenopplivning av håret ditt og vil forbedre utseendet og tilstanden på det samtidig som du fjerner giftstoffer, er Nanoil sin hårmaske for deg!

Problemet: svakt hår som lever i et urbant område med mye luftforurensing og avgasser 

Håret har det ikke lett i storbyen. Det trues og slites konstant ut av giftstoffer, forurensning og smog. For å gjøre ting enda verre, kan støv og gjenværende produktoppbygging sitte i hårstråene, som gjør dem svake og overbelastede. Som resultat, vil funksjonen til talgkjertlene forstyrres, og hårsekkene blir i dårlig stand. Du ender dermed opp med flatt, fettete hår uten volum og glans. I tillegg kan solen og andre lite behjelpelige miljøfaktorer føre til skader. Derfor er hårdetox avgjørende, og dette er en oppgave Nanoil Masken laget av svart kull og hvit leire kan hjelpe med: ingrediensene vil kunne gjenopplive hårstråene, gi rengjørende og fuktighetsgivende effekt og få håret til å se generelt bedre ut.

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask: hva slags hårtype er denne masken laget for?

Nanoilmasken tar vare på alle typer hår, også tungt, fettete hår som lider grunnet forurensning, og som produserer for mye talg. Dette er en perfekt løsning mot tørt, flatt og livløst hår. Masken inneholder aktivert kull, men det endrer ikke fargen på bleket eller blondt hår.

Ingrediensene i Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask: hva er denne masken laget av?

  • Aktivert kull – det renser, absorberer giftstoffer og balanserer talgproduksjonen.
  • Hvit leire – det motvirker oljete hodebunn og nærer håret.
  • Vitaminer – de styrker, nærer og forbedrer utseendet på håret.
  • Pantenol – det hjelper hårets reparasjonsprosess og deltar i produksjonen av keratin.
  • Alger – tilfører fuktighet og er rikt på vitaminer og mineraler, inkludert vitamin B, som revitaliserer og beskytter håret.

Hva gjør Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask egentlig?

Nanoil Hårmasken styrker og reparerer hårskaftet, nærer lokkene, roer ned hodebunnen og renser håret grundig kun etter ett bruk. Masken har sterke antioksidantegenskaper, derfor nøytraliserer den frie radikaler og gjør håret rent og giftstoff-fritt. Håret blir voluminøst og glansfullt. Produktet gjør børsting av håret enklere, og tilfører dyptgående næring.

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask: Resultater

Charcoal & White Clay Hair Mask forbedrer utseendet på håret ditt umiddelbart: lokkene blir næret, myke og skinnende. Håret ditt vil se sunnere ut og har optimale fuktighetsnivåer. Over tid vil masken reparere, styrke og rengjøre hårstråene. Hår vil ikke lenger falle ut for mye, det vokser seg sunt, vakkert og næringsrikt takket være kraften hvit leire og alger har, og vil også bli rent takket være det svarte kullet.

Hvor kjøpes Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?

Ideelt sett på den offisielle siden: det finnes ikke bare en Nanoil Hårmaske – du kan velge mellom 5 totalforvandlende masker laget av nøye utvalgte, brilliante ingredienser. Gå til www.nanoil.no og se gjennom de bemerkelsesverdige behandlingene for hår, kropp, ansikt og negler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *