Sminkeideer til Fester og Familiesamlinger Denne Feriesesongen

Vi vet alle at disse magiske dagene på slutten av året gir oss et ønske om å se vakre og elegante ut. Heldigvis finnes det noen få enkle og budsjettvennlige sminketips som vil hjelpe deg med å se så fantastisk ut at familien og vennene dine vil bli lamslått av skjønnheten din. Lær om disse sminkeideene som vil få deg til å se fantastisk ut på feriefester, familiesamlinger og formelle eventer.

Feriesminkeideer til Familiesamlinger: Elegante og naturlige effekter

  1. Tilfør fuktighet til huden. Det er uten tvil slik at fuktig hud utgjør hovedbyggesteinen for pen utseende sminke som vil holde seg på i timesvis. Det er superviktig å holde huden påfylt med vann, fordi du da slipper å påføre for mange lag med fargesminke så du slipper maskeeffekten. Det finnes bare en ting du bør huske på: før du påfører sminke skal du bruke litt fuktighetskrem og vente til den penetrerer helt inn i huden.
  2. Påfør foundation. Det finnes to ting du bør huske på når du velger en foundation til familiesamlingen din. På den ene siden skal den sitte på ansiktet ditt hele kvelden, men på den andre skal ikke produktet være for overbelastende for huden. For å oppfylle begge kravene bør du prøve å velge en middels-dekkende foundation som du påfører med en flat børste. Istedenfor å smøre foundationen over huden din er det bedre å bruke en pressebevegelsesteknikk i ansiktet med børsten, hvor du bruker ekstra tid og oppmerksomhet på ulike kriker og kroker, som de rundt nesen.
  3. Bruk en kajal. Uansett om du skal på Julemiddag eller annet ferierelatert familieevent er dette den perfekte tiden til å definere øynene dine kraftigere enn vanlig. Strekk deg etter en myk øyeblyant (f.eks med perleskimmer) for å få fram de vakre øynene dine. Det er lurt å kombinere kajalen med litt skimrende øyeskygge, da dette vil gi utseendet ditt litt ekstra sjarm. Naturligvis skal du ikke glemme å bruke en god mascara. Siden feriesesongen og familiesamlinger er ganske rørende hendelser er det nok lurt å benytte deg av vannfast mascara – du vil nok ikke bli særlig glad om du merker at mascaraen din har begynt å gå amok nedover ansiktet ditt under middagen på grunn av emosjonelle tårer.
  4. Bruk en leppestift. Når du setter deg ved koltbordet, begynner å spise, drikke og kose deg er det lurt å bruke en leppestift som tåler alle disse aktivitetene. Denne gangen bruker vi enten en superlangvarig leppestift (matt er best) eller en leppefarge som farger leppene dine i noen timer.

Sminkeideer til Feriefest: Glødende og forførende

  1. Klargjør huden din. Igjen bør du fylle opp huden din med fuktighet for å gjøre varigheten på foundationen lengre. Festsminke kan se litt mer ekstrem ut enn den du bruker på et familieevent, og derfor kan du prøve litt highlightingvæske med skimrende partikler – dette vil gjøre et glansfylt førsteinntrykk på folk du møter.
  2. Definer øynene dine. Påfør en gullfarget eller kobberfarget øyeskygge på de øvre øyelokkene og definer vippekanten med brun (f.eks sjokoladefarget) kajal. Utvilsomt er feriefesten et bra øyeblikk å bruke falske vipper på, men du må ikke gjøre dette om de naturlige vippene dine allerede er nydelige på egenhånd (f.eks om du bruker et øyevippeserum).
  3. Bruk leppesminke. Du trenger ikke male leppene dine blodrøde om du skal på høytidsfest. Du vil se like bra ut om du fremhever dem forsiktig med litt pen og skimrende lipgloss som vil gi deg en naturlig utseende glans.

Sminkeideer til Høytidsball: Tyngre kveldslook

  1. Velg en langvarig foundation. Strekk deg etter en foundation som hverken renner nedover ansiktet ditt eller blander seg med serumet ditt. Det anbefales også å bruke en lettvektig øyeconcealer eller en øyekrem som nærer huden og gjør dette mer trøblete området i ansiktet litt lysere.
  2. Skaff deg riktig pudder. Visste du at vanlig, løst hvitt bambuspudder er i stand til å få sminken din til å vare lengre, samtidig som du skaper en myk såkalt fokuseffekt? Enkelt og greit er slike pudre kjent for å sende lys i retur så ansiktet ditt ser nydelig ut uansett belysning. Bare pudre litt i ansiktet ditt, så kan du ta det for gitt at du vil se fantastisk ut på bildene som tas på festen.
  3. Definer øynene. Bare dekk øyelokkene med en lys og perletonet farge av eget ønske. Fremhev øyekroken med en farge som er et par toner mørkere. Dette lar deg skape dybde. Ikke glem å bruke en svart flytende eyeliner og bruk falske vipper for å oppnå en mer attraktiv, elegant look.
  4. Skaff deg rosenrøde lepper. Vi er nesten hundre prosent sikre på at du er enig med oss når vi forteller at det ikke finnes noen bedre type leppestift å bruke på et høytidsball enn en rødtonet en. Påfør den forsiktig på leppene og følg på med løst pudder. Deretter putter du på enda et lag leppestift. Hvorfor bør du gjøre det på denne måten? Rett og slett for å oppnå en mer langvarig effekt.